top of page

Udtalelser

"Jeg kender Eva, fordi hun har fulgt mit forfatterskab med boganmeldelser, interviews og artikler. Eva er professionel såvel som behagelig at samarbejde med. Jeg er sikker på, at hun altid siger sin mening om mine værker på en god og sober måde, og det er uvurderligt for en forfatter. Jeg er imponeret over Evas professionalisme både med det skrevne ord og på scenen, når hun laver forfatterinterviews."

Malene Sølvsten, forfatter

"Jeg havde hørt en del om Eva og hendes kompetencer indenfor redigering og YA-litteratur, inden jeg selv fik hende som redaktør på min YA fantasyserie: ”Dragernes Æra”. Jeg var lidt nervøs, fordi jeg netop vidste hun var så dygtig, og jeg var jo ”kun” en debutant.   Men det har været intet mindre end en kæmpe fornøjelse. Eva er effektiv, super dygtig og professionel. Hun formår både at give god konstruktiv kritik, og motivere forfatteren til at forsøge og udvikle sig. Derudover har hun også en særlig evne til at se ens styrker og hjælper med at fremme dem, så både tekst og forfatter får lov at shine. Jeg kan kun anbefale Eva som redaktør og til oplæg/foredrag!"

C.G. Valentin

"Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Eva. Hun har en stor faglig viden om litteratur og Young Adult i særdeleshed. Det gør det trygt at lave oplæg, interviews og optrædender sammen med hende. Hun er grundig i sin research og går altid til opgaven med seriøsitet og til mennesker med indsigt og humor."

Ditte Wiese, forfatter

"Mit samarbejde med Eva startede, fordi stort set alle i min forfatteromgangskreds blev ved med at nævne hende i forbindelse med bogevents og redigering og markedsføring af bøger. Eva både korrekturlæste og redigerede min kogebog ”Vegansk LCHF”, og det var en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med hende. Eva er grundig og dygtig og yderst professionel, så man føler sig i meget trygge hænder hos hende, og samtidig er hun et af de rareste mennesker, jeg kender."

Henriette Vesterbak, forfatter

"Vi havde i sensommeren besøg af Eva på vores valgfag 'Forfatter'. Eva fortalte om forskellige genrer og anbefalede bøger hertil. Hun er en dygtig formidler, og flere af vores elever lånte efterfølgende de anbefalede bøger. Her et par måneder efter taler eleverne stadig om hende, og når vi snakker om genrer refererer vi tilbage til Evas oplæg ala "Nå ja, det sagde Eva også". 

Samarbejdet fungerede rigtig godt, og Eva var fleksibel med tiden. Vi vil i fremtiden gerne bruge Eva til en lignende opgave."

Nikoline Thomsen, Brønderslev Bibliotek

"I min daværende stilling som skønlitterær redaktør på forlaget Lindhardt og Ringhof havde jeg i perioden juni-august 2017 stor glæde af Eva som virksomhedspraktikant. Her fungerede hun som manuskriptkonsulent for afdelingen for oversat skønlitteratur og læste en lang række manuskripter af amerikanske og engelske forfattere for os, hovedsageligt inden for områderne young adult og romance. Arbejdet bestod af læsning af originalmanuskripter på engelsk og efterfølgende udarbejdelse af konsulentudtalelser med vurdering af bøgernes kvaliteter og markedsegnethed – en stor hjælp i arbejdet med udvælgelse af ny skønlitteratur til oversættelse i en travl redaktion. Eva er en sikker, kompetent og kritisk læser, som er særdeles velbevandret inden for den kommercielle skønlitteratur, hvorfor jeg til hver en tid ville vægte hendes anbefalinger højt. Dertil skal siges, at Evas læsetempo er enormt højt, hvilket er uvurderligt i en branche som forlagsbranchen, hvor man ofte må reagere hurtigt for at få de vigtige rettigheder til morgendagens bestsellere."

Christina Yhman Kaarsberg Redaktør, People’sPress

"I forbindelse med min kommende YA-roman, har jeg haft fornøjelsen af at sparre med Eva om de første kapitler.

Eva fangede lynhurtigt tonen i romanen og havde fede forslag til at gøre kapitlerne superskarpe og up to date med 2018-slang. Eva var desuden ekstremt fleksibel, trods kort deadline."

Charlotte Fischer, forfatter

"I forbindelse med udgivelsen af min anden bog i serien Grænsen til Trafallas havde jeg den ære, at Eva stod for pr-delen op til udgivelse. Eva formåede at lave en detaljeret, sjov samt spændende plan, der strakte sig en hel måned, og jeg var meget benovet over hendes indsats og evner. Eva er nytænkende, flittig, præcis, en ide-maskine uden lige, og jeg håber, at jeg igen får mulighed for at samarbejde med hende."

Julie M. Day, forfatter

"Jeg har fulgt Eva på de sociale medier og set hende på bogmesser, og da jeg manglede en redaktør til Forbandelsen over Laitana, var hun den første jeg tænkte på. Eva arbejder hurtigt og professionelt. Jeg er imponeret over, hvor behageligt hele processen blev, og selvom Eva er meget ærlig i sine rettelser og kommentarer, er hun virkelig rar at arbejde sammen med.

Jeg er glad for, at valget faldt på Eva, og bogen blev bestemt bedre med hendes hjælp."

Sissel Moody, forfatter

 

"Under min seneste udgivelse har Eva fungeret som min redaktør og PR manager. Hun har bidraget med nogle konstruktive redskaber, som jeg aktivt har kunne bruge til at fremme mit forfatterskab. Herunder kan nævnes en holdbar promoverings-plan, som har haft til hensigt at promovere min udgivelse og mit forfatterskab gennem de sociale-medier. Endvidere har Eva sørget for invitation og sceneoptræden til flere relevante bogmesser i løbet af året. Eva forstår at yde tryghed og engagement, og sikrer at man som forfatter ikke står alene, men at hele forfatterskabet bliver løftet i forlængelse af hendes samarbejde."

Linette Harpsøe, forfatter

"Jeg har været meget begejstret for samarbejdet med Eva i forbindelse med redigeringen, promoveringen og udgivelsen af novellesamlingen Før vi forsvinder, og hun har været uvurderlig for hele processen. Eva er imødekommende, engageret og overbliksorienteret, og man føler sig hurtigt i trygge hænder, hvilket har været meget behjælpeligt i en ellers lidt overvældende proces. Det er tydeligt at se og mærke, at Eva er passioneret omkring sit arbejde, hvilket kommer til udtryk igennem hendes kommunikation, der endvidere er hurtig og grundig. Jeg er taknemmelig for samarbejdet med Eva, og jeg vil give hende mine varmeste anbefalinger."  

Astrid Bakkegaard Lindbjerg, forfatter

"Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Eva i forbindelse med udgivelsen af bogen Før Vi Forsvinder, som hun var redaktør på og jeg medforfatter til. Man mærker tydeligt hendes engagement fra dag et, og hendes passion for de mange forskellige projekter, hun er i færd med, skinner klart igennem. Som redaktør var hun dedikeret, lydhør og professionel. Hun er eminent til det arbejde, hun laver, og jeg er meget taknemmelig for at have været en del af det."

Signe Buhl Andersen, forfatter

"Med Eva som redaktør og/eller korrekturlæser finder man hurtigt ud af, at det med at redigere sin tekst faktisk ikke er så slemt og uoverkommeligt som det godt kan virke. Hun er hurtig på tasterne og altid frisk på at snakke om mulige løsninger uanset størrelsen. Så er det jo også altid et kæmpe plus, at hun er sød, dygtig og en haj til promovering!"

Cecilie Birkshøj, forfatter

"Eva har igennem en årrække samarbejdet med Facet primært som anmelder af forlagets bogudgivelser. Ud over anmeldersamarbejdet har vi også lært Eva at kende som en dygtig formidler af litteratur og interviewer af en lang række danske og udenlandske forfattere. Eva arbejder ikke kun med litteratur og forfattere på sin blog, men udfører også et omfattende arbejde med at interviewe forfattere på danske bogmesser og formidler litteratur på landets biblioteker og andre kulturinstitutioner. Facet har ved flere lejligheder haft mulighed for at møde Eva IRL og vi har det bedste indtryk af hende. Vi giver Eva vores bedste anbefalinger."

Sebastian S. Schultz, Forlægger, Forlaget Facet

"Jeg stiftede først bekendtskab med Eva, da jeg fulgte hendes meget velfunderede og smukke bogblog. Siden da har jeg lært hende at kende som både foredragsarrangør og interviewer på både skrift og på scener, hvor hun aldrig har skuffet. Både hvad angår det praktiske i forhold til arrangementet og især også som velforberedt og vidende interviewer.

Eva kender sin litteratur og i særdeleshed YA-litteraturen, og hvad der kendetegner hende bedst er nok ikke hendes viden, men hendes kærlighed til bøgerne generelt."

Anika Eibe, forfatter

"Jeg mødte Eva i 2015 og siden da har jeg lært hende at kende som en initiativrig og hårdt arbejdende person, som altid stræber efter at hjælpe andre og sørger for, at hendes arbejde er lig med kvalitet. Eva har hjulpet mit forfatterskab på vej både ved hjælp af boganmeldelser, men også ved interview og anbefaling diverse artikler. I forbindelse med udgivelsen af min bog Åndehvisken i 2018, læste Eva korrektur inden tryk og jeg er taknemmelig for hendes skarpe indblik i historien samt sans for detaljer."

Haidi Wigger Klaris, forfatter

"Jeg skal hermed medgive Eva mine varmeste anbefalinger i forbindelse med hendes ansættelse som redaktør på min roman Se nu stiger solen. Eva har et skarpt øje for detaljen i sin redigeringsproces. Hun er hurtig og effektiv, og hun er ikke bleg for at tage en eventuel diskussion op, når hun finder passager, der kan ændres til det bedre. Eva har flair for den moderne dialog og et super overblik over et plot. Desuden er hendes viden om den moderne YA-genre nærmest leksikal. Jeg havde endvidere fornøjelsen af at have Eva som markedsføringsansvarlig på ovenstående udgivelse. En opgave, hun løste til min fulde tilfredshed. Hun navigerer desuden med sikker hånd på de digitale sociale medier i den henseende."

Claus Hagstrøm, Forfatter

"Eva har været helt fantastisk til at planlægge og implementere markedsføringsplaner for mine bøger, både på div. messer og på de sociale medier. Hun har bl.a. selv stået for at klargøre events og oplæg på facebook på faste datoer iflg. markedsføringsplanen, samt arrangere bogbloggerevents inkl invitationer, mad/drikke, gaver til gæster, transport m.m. Hun er utrolig engageret og nem at arbejde sammen med."

Mads Schack-Lindhardt, forfatter

"Hos Viborg Bibliotekerne har vi været rigtig glade for at arbejde sammen med Eva i forbindelse med arrangementet: Litteraturens Universer. Eva er dygtig, engageret og i det hele taget bare skøn at arbejde sammen med. Jeg håber vi kommer til at lave mange andre ting sammen fremover."

Jeanne Skak Harboe, Viborg Bibliotek

"Jeg har været yderst glad for samarbejdet med Eva. Hun er dygtig og passioneret omkring sit arbejde, og det kommer tydeligt frem i kommunikationen med hende. Dertil bliver man altid mødt i øjenhøjde og får hurtig, grundig og professionel service.”

Anna Westergaard Christensen, blogger

"Eva har korrekturlæst En som Nora, og det blev gjort professionelt og grundigt. En virkelig behagelig person at arbejde med. 

Desuden er det tydeligt at mærke, at hun går op i sit arbejde, ikke fordi det er noget, der skal overstås, men fordi hun holder af det, hvilket er et kæmpe plus, når man skal vælge samarbejdspartner."

Lise Bidstrup, forfatter

"Jeg synes, Eva er rigtig god til at have mange bolde i luften og sørge for, at alting lykkes, selvom der er forhindringer på vejen. Hun har styr på det hele og har gode forbindelser til mange forskellige steder. Hun er samtidig nem at være sammen med og altid så fuld af glæde og energi. Meget professionel, dygtig, men også sjov og hyggelig at være sammen med."

Bjørg Pipaluk, blogger 

"Ved min seneste udgivelse, Djævlepassagen, har Eva været mig behjælpelig med promovering.

Evas har med sin store viden om bogblogger livet skabt kontakter for mig, der har været med til at vise Djævlepassagen på en anderledes måde, end det ofte er tilfældet ved lancering af en ny bog. Hendes kendskab til de sociale medier, biblioteker, læsere og trykte magasiner er kommet mig til stor gavn.

Eva har med sit dejlige væsen og altid imødekommende smil åbnet døre for mig og vist mig alternative veje at gå for at gøre opmærksom på min udgivelse. Hendes ideer er talrige og nytænkende."

Karen Inge Nielsen, forfatter

bottom of page